Trainingen MUG

Trainingen MUG

Mug heeft een vaste trainingsavond en 1 jeugdtraining in de week gedurende het hele jaar. Alleen op feestdagen en/of tijdens schoolvakanties vallen er soms trainingen uit, omdat we dan niet over de trainingsaccommodaties kunnen beschikken. Jeugdtraining gaat nooit door in de vakanties.

Daarnaast wordt er in de zomermaanden ook vaak bij de Ripperda Kazerne een schijfje gegooid of pakken we de fiets naar het strand van Zandvoort. Dan spelen we een pick-up game. Wil je op de hoogte gehouden worden van potjes in de zomer? Laat het weten via het contactformulier en we laten je weten wat er speelt.

Ben je nog geen lid maar wel geïnteresseerd om bij MUG te komen trainen, dan zijn de eerste drie trainingen gratis. Natuurlijk hopen we dat je daarna lid wordt van MUG! Kom gewoon een keer langs of stuur een mailtje via het contactformulier. We proberen zo snel mogelijk te reageren. Mocht je geen reactie ontvangen dan is het mogelijk dat deze in je spambox terrecht is gekomen.

Let op! We proberen zo snel mogelijk te reageren op jouw formulier. Mocht je geen reactie ontvangen check dan even je spambox.

Important! We will try and get back to you as soon as we can. In case you haven’t received a reply be sure to check your spambox. 

Training MUG: Donderdagavond: 20:00 21:30

bij Sportpark Eindenhout, Wagenweg 240B, 2012 NP Haarlem

Jeugdtraining: Vrijdagmiddag 18:30 – 20:00

op het grasveld naast Korfbalvereniging H.K.C.

aan de Jan Haringstraat