Jeugd

Jeugd

In 2018 is MUG begonnen met het organiseren van jeugdtrainingen. Met veel enthousiasme worden deze trainingen begeleid door onze trainers en ook de kinderen gaan elke week weer met een grote glimlach op het gezicht naar huis. Ben jij tussen de 8 en 13 jaar en lijkt het je leuk om te frisbeeën? Kom een keertje meedoen!

 

3 keer meedoen

Ben je benieuwd hoe het is om ultimate frisbee te spelen? Voordat je besluit lid te worden van MUG mag je gratis meedoen met drie trainingen.

Trainingen

De trainingen zijn op vrijdagen van 17:00 tot 18:00 uur voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar. Neem sportschoenen, sportkleding en een flesje water mee. We trainen op het grasveld tegenover de ijsbaan bij de Kleverlaan. In verband met de Coronaregels mogen ouders helaas niet blijven kijken. In de winter trainen we binnen. Er zijn geen trainingen als er schoolvakantie is (regio noord).

Vragen

Heb je nog vragen? Gebruik het formulier op contact. Jeugdorganisator Johannes zal jullie vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Inschrijven

Als je enthousiast bent geworden na drie keer meedoen, dan kun je lid worden van MUG.

De kosten hiervoor zijn €100,- per jaar.

Het ultimate frisbee jaar loopt van september tot september. Als je halverwege instroomt betaal je de helft van de lidmaatschapskosten.

Tenue

MUG speelt in een rood of groen tenue. MUG zal zorgen voor tenues voor de jeugd.

Uitschrijven

Als je geen lid meer wil zijn, kun je je lidmaatschap opzeggen. De deadline voor opzegging is 1 juni.

Jeugdtrainers

Marleena Niesthoven

Marleena (die op de foto onder de schijf vangt) is een talentvolle frisbeester met een neusje voor de goal. Ze zat afgelopen lente in het team MUG 1 dat vierde van Nederland werd. Marleena is echt een kei in het geven van trainingen aan kinderen.

Johannes Frölich

Johannes coördineert de trainingen en ondersteunt Marleena bij het geven van trainingen. Voor alle vragen rondom de trainingen kun je bij hem terecht.