Jeugd

Jeugd

Jeugdteam van start!

Afgelopen lente is MUG begonnen met jeugdtrainingen. Met veel enthousiasme werden deze trainingen begeleid door onze trainers en ook de kinderen gingen met een grote glimlach op het gezicht naar huis. Vanwege dit succes heeft MUG haar allereerste jeugdteam opgericht. Dus ben jij tussen de 8 en 13 jaar en lijkt het je leuk om te frisbeeën? Kom een keertje mee doen!

 

3 keer meedoen

Ben je benieuwd hoe het is om ultimate frisbee te spelen? Voordat je besluit lid te worden van MUG mag je gratis meedoen met drie trainingen.

Trainingen

De trainingen zijn op vrijdagen van 17:15 tot 18:15 uur voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar. Neem sportschoenen, sportkleding en een flesje water mee. We trainen op het Sint Jorisveld op het Ripperda terrein. Ouders zijn van harte welkom om te komen kijken. Er zijn geen trainingen als er schoolvakantie is (regio noord).

Vragen

Heb je nog vragen? Gebruik het formulier op contact. Jeugdorganisator Johannes zal jullie vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Inschrijven

Als je enthousiast bent geworden na drie keer meedoen, dan kun je lid worden van MUG.

De kosten hiervoor zijn €100,- per jaar.

Het ultimate frisbee jaar loopt van september tot september. Als je halverwege instroomt betaal je de helft van de lidmaatschapskosten.

Tenue

MUG speelt in een rood of groen tenue. MUG zal zorgen voor tenues voor de jeugd.

Uitschrijven

Als je geen lid meer wil zijn, kun je je lidmaatschap opzeggen. De deadline voor opzegging is 1 juni.

Jeugdtrainers

Marleena Niesthoven

Marleena (die op de foto onder de schijf vangt) is een talentvolle frisbeester met een neusje voor de goal. Ze zat afgelopen lente in het team MUG 1 dat vierde van Nederland werd. Marleena is echt een kei in het geven van trainingen aan kinderen.

Emma Schoorl

Emma speelt al sinds heel jonge leeftijd frisbee. Ze heeft alle jeugd dames teams van Nederland doorlopen en is onder andere twee keer Europees kampioen geworden met Nederlandse dames onder 17 en een keer met de Nederlandse dames onder 20.