Jeugd

Jeugd

In 2018 is MUG begonnen met het organiseren van jeugdtrainingen. Met veel enthousiasme worden deze trainingen begeleid door onze trainers en ook de kinderen gaan elke week weer met een grote glimlach op het gezicht naar huis. Ben jij tussen de 8 en 15 jaar en lijkt het je leuk om te frisbeeën? Kom een keertje meedoen! 

 

3 keer meedoen

Ben je benieuwd hoe het is om ultimate frisbee te spelen? Voordat je besluit lid te worden van MUG mag je gratis meedoen met drie trainingen.

Trainingen

De trainingen zijn op vrijdagen van 18:30 tot 20:00 uur voor kinderen tussen de 8 en 15 jaar. Neem sportschoenen, sportkleding en een flesje water mee. We trainen in de zomer op het grasveld tegenover de ijsbaan, op de hoek van de Kleverlaan en de Jan Haringstraat. Van oktober tot en met maart trainen we in de Doelenzaal, Doelenplein 1. Mocht je bijvoorbeeld een andere leeftijd hebben maar toch graag de sport willen proberen, stuur dan even een mailtje via het contactformulier, dan kijken of we een oplossing kunnen vinden!

Vragen

Heb je nog vragen? Gebruik het formulier op contact, dan krijg je zo snel mogelijk reactie van onze jeugdtrainer Marleena!

Inschrijven

Als je enthousiast bent geworden na drie keer meedoen, dan kun je lid worden van MUG.

De kosten hiervoor zijn €100,- per jaar.

Het ultimate frisbee jaar loopt van september tot september. Als je halverwege instroomt betaal je de helft van de lidmaatschapskosten.

Uitschrijven

Als je geen lid meer wil zijn, kun je je lidmaatschap opzeggen. De deadline voor opzegging is 1 juni.

Jeugdtrainers

Marleena Niesthoven

Marleena (die op de foto onder de schijf gooit) is een talentvolle frisbeester die al meer dan zeven jaar bij onze club MUG speelt. De afgelopen jaren heeft zij met veel plezier het jeugdteam gecoacht en ze hoopt nog veel meer kinderen enthousiast te maken over de sport!

Johannes Frölich

Johannes coördineert de trainingen en ondersteunt Marleena bij het geven van trainingen. Voor alle vragen rondom de trainingen kun je bij hem terecht.