Het jeugdteam van MUG heeft op zondag 28 oktober voor het eerst een competitiedag gespeeld. Op een competitiedag speel je maar liefst 5 wedstrijden tegen andere teams met kinderen onder 14 jaar. De eerste twee wedstrijden vonden de jeugdleden best spannend. De tegenstanders waren ouder dan onze leden en speelden al langer ultimate frisbee. Maar vanaf de derde wedstrijd ging het MUG team erg goed draaien. De verdediging stond goed en de aanval ging steeds beter lopen.

Mooie diepe worpen en snelle blocks zorgden ervoor dat MUG de derde wedstrijd won. De vierde wedstrijd was tegen Disc Devils Twente (DDT). Dat was extra leuk omdat 1 van de MUG spelers elke wedstrijd meedeed met DDT als invaller. De wedstrijd eindigde eigenlijk in 6-6. De coaches besloten om het laatste punt uit te spelen en MUG trok de wedstrijd over de streep!

De laatste wedstrijd was spannend maar werd toch nipt door de ervaren tegenstanders gewonnen. De eerst volgende competitiedag is op 2 december in Zwolle.