Vanaf 29 april zal MUG uitkomen in de hoogste divisie van Nederland. Zondag 2 april jongstleden won MUG 1 al haar wedstrijden in de 2e divisie. Het resultaat was extra knap omdat MUG de competitiedag daarvoor al uit de 3e divisie was gepromoveerd.

De eerste twee wedstrijden tegen Arnhem (Airborn) en Nijmegen (BFrisbee2’s) gingen erg gelijk op. MUG had maar een kleine groep van 9 man, maar dat gold ook voor de tegenstanders. Aan het eind van elke wedstrijd stonden twee vermoeide teams tegen over elkaar, maar het lukte om doorzettingsvermogen te tonen en te blijven gaan. Bij de derde wedstrijd tegen Amsterdam (AUC 2) was het resultaat al binnen. Toch lukte het ook hier om 15 punten te scoren en de wedstrijd te winnen. Jaap was belangrijk met mooie (layout) D’s en Rixt met de ene break na de andere.

Zondag 29 april zal MUG voor het eerst in de eerste divisie aantreden, en spelen tegen Amsterdam (AUC 1), Delft (Force Electro 1) en Utrecht (UFO 1). Het zal een hele ervaring worden om tegen een aantal van de beste teams van Nederland te spelen.