Frisbee is één van de snelst groeiende sporten van Nederland ook frisbeeclub Haarlem plukt daar de vruchten van. Afgelopen indoorseizoen kon MUG voor het eerst beschikken over indoor trainingsfaciliteiten en was het actief met 2 teams in de landelijke indoorcompetitie.

Ook in de lopende voorjaarscompetitie zijn er voor het eerst 2 competitie teams actief voor MUG. Het eerste team bestaat uit een mix van ervaren spelers die de klappen van de zweep kennen, aangevuld met een aantal talenten van MUG. MUG 1 is de competitie gestart in de derde landelijke divisie en heeft ambitie om door te stomen naar de eerste divisie. Of dit realistisch is zal moeten blijken gedurende het seizoen.

Ook in het tweede team spelen een aantal talenten aangevuld met spelers die terug moeten komen op niveau na een tijdje niet te hebben gespeeld vanwege blessures. Doordat we voor het eerst 2 teams hebben mocht MUG 2 achteraan aanschuiven in de achtste divisie. Deze divisie bestaat uit meerdere nieuw opgestarte teams waardoor het niveau al behoorlijk hoog is. Desalniettemin heeft ook MUG de ambitie om dit jaar minimaal 1 keer te promoveren.