Met 5 dezelfde krachten en 4 nieuwe frisse Muggies, helaas zonder 2 geblesseerden op de bank en 1 Muggie in de zak van Piet toog MUG afgelopen zondag naar Veenendaal voor de tweede indoor competitiedag. In de eerste wedstrijd was UFO 3 de tegenstander. Na enig aftasten in de beginfase vond MUG zijn ritme en met mooi vlot spel van onder andere Pieter, Rixt en Leanne  werd de tegenstander opgerold: 15-4. In zijn eerste wedstrijd voor MUG drukte Jaap gelijk zijn stempel op het spel met een fantastische lay-out D.

In de tweede wedstrijd was MUG gewaarschuwd voor de tegenstander, immers Bfrisbee2’s 3 was overgekomen van een hogere divisie en dus een geduchte tegenstander. Vanaf het begin was de spirit en inzet aan beide kanten hoog en dat bleek ook uit de score die gelijk op ging. De Nijmegenaren namen halverwege een kleine voorsprong, maar onder aanvoering van Eric knokte MUG zich langszij zodat de wedstrijd op universe moest worden beslist. Helaas trok MUG nipt aan het kortste eind: 9-10.

De derde wedstrijd was NUTS uit Amsterdam de tegenstander en ook deze wedstrijd verliep gelijk op. Het waren de prachtige scores van MUG die de aandacht trokken van het publiek. Eerst was het Marleena met een fameuze catch in de end-zone en later was het Max die even liet zien hoe je met een lay-out scoort! Na een tussenstand van 6-6 liep MUG weg in de score: 10-6

 

De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen de Tijgers, waarvan we wisten dat ze een soort van zone verdediging spelen. Tactisch dus een totaal andere wedstrijd maar Sem liet zien goed te kunnen positioneren, waarna Jeroen hem kon bereiken met zijn blades en hammers. In een sportieve pot werd het uiteindelijk 11-6 voor MUG.

Conclusie na afloop was dat de indoortrainingen zijn vruchten afwerpen. De blades, hammers en overheads worden gemakkelijker gegooid, het Utje / Ytje deed zijn werk en het 7tje lopen was moeilijk af te stoppen door de tegenstander. Ga zo door MUG!