De competitie begon vroeg dit jaar, zelfs voor de officiele trainingen begonnen waren. Toch viel op dat het team erg goed op elkaar was ingespeeld. De vele uren gooien bij de Ripperda kazerne hebben hun vruchten afgeworpen.

Het leverde vier ontzettend spannende partijen op. Weinig wind, lekker zonnetje en een aangename temperatuur gaven alle teams de mogelijkheid boven zichzelf uit te stijgen. Drie keer trok MUG nipt aan het laatste eind. Alleen Gronical Dizziness was net beter dan MUG.

Van alle MUG spelers wist Eric het meeste spektakel te veroorzaken. Ooit zo hard ge-Dt (hoe spel je dat 🙂 ?) dat je de schijf in twee stukken sloeg? Ooit zo hard gescoord dat je over een hek heen moest springen? Eric doet het moeiteloos op een middag.

Over twee weken komen we dus uit in dezelfde divisie, met een heel goede kans op spannende partijen!