Zondag 21 april, dus tweede competitiedag! De Blue Musquitos -een combinatieteam van MUG (Eric, Rixt, Tim, Wayne) met Bluefingers uit Zwolle- nam het in de 6e divisie op tegen Kung VU, Force Electro 2 en UFO 2.

De eerste wedstrijd was tegen Kung VU. Omdat zij maar 6 spelers hadden, huurden zij Tim voor een flink bedrag van ons (tot genoegen van penningmeester Eric). De wedstrijd begon rommelig met drops aan beide kanten. Kung VU hervond zich het snelst en wist met goed combinatiespel en blades onze defensie te kraken. Wij moesten nog duidelijk wennen aan elkaar. Pas na de rust begon ons spel te lopen en ging het weer gelijk op. Helaas konden we onmogelijk terugkomen (ondanks een lay-out Callahan van Eric!) en we verloren de wedstrijd met 6-11.

Vervolgens wachtte ons Force Electro. Het werd een rare wedstrijd. Hoewel we veel beter speelden dan tegen Kung Vu, konden we niet op tegen de fysieke kracht van Force Electro, dat snel combineerde. Toch speelden we niet onverdienstelijk en kende deze wedstrijd spectaculaire momenten. Gezien de stand werden we weg gespeeld, maar zo voelde het niet: een 6-15 verlies.

Tenslotte de wedstrijd tegen UFO. We wisten de stijgende lijn voort te zetten en waren in staat om te dicteren op defence en domineren op offence. Voor we het wisten stonden we 5-0 voor. Que? Maar UFO liet zich niet kennen en zette het gas erop. Dit resulteerde in spectaculaire luchtduels en UFO kwam terug tot 7-5. Echter, de Blue Musquito’s hervonden hun mojo en uiteindelijk waren we in staat de wedstrijd uit te spelen zonder in gevaar te komen: 14- 9 winst!

Bij deze overwinning en een geslaagde competitiedag werd vervolgens stilgestaan met een drankje op een zonovergoten Delfts terras. Life is good, ultimate is better…