City League in Haarlem

City League

 

Wil jij een keer meemaken wat Ultimate Frisbee is? Wil jij met je vrienden een hele nieuwe belevenis opdoen? Grijp je kans tijdens het leukste toernooi voor beginners!

De city league is voor mensen die geen of weinig ervaring hebben in Ultimate Frisbee maar het wel een keer willen proberen. Er is veel aandacht om te leren hoe de sport werkt. De city league begint met een introductieavond waar je het basis idee leert van Ultimate. Vervolgens spelen de teams een toernooi tegen elkaar. De teams bestaan tijdens deze city league uit ervaren en onervaren spelers zodat de onervaren spelers middels de hulp van de ervaren spelers het spelletje leren te spelen.

Wil je je toch eerst even inlezen kijk dan op de pagina Wat is Ultimate?

Dus nog even op een rij:

Wat: Mini Ultimate Frisbee toernooi van x aantal avonden voor onervaren en ervaren spelers om mensen spelenderwijs kennis te laten maken met de sport.

Tijdens het toernooi wordt er in teams gespeeld bestaande uit ervaren en onervaren spelers op een klein veld 5 tegen 5. Waarbij er zo’n 3 wedstrijden zullen worden gespeeld van zo’n 20 minuten op 1 avond voorafgaand met een gezamenlijke warming-up en een moment van ingooien.

Waar: Sportpark Olympia in Haarlem op kunstgrasveld 3. > link naar trainingspagina

Wanneer: De Cityleage vind op de volgende dagen xx-xx-xx, etc. van xx-xx tot xx-xx uur. Voorafgaand is er op xx-xx-xx een beginnerscursus om de worpen te leren en kennis te maken met het spelverloop.

Voor wie: Voor mensen die op ongedwongen wijze willen kennis maken met Ultimate Frisbee en voor ervaren frisbeespelers die anderen graag kennis laten maken met ons geliefde spelletje. NB. Om mee te kunnen doen hoef je niet eerst lid te worden van MUG.

Teams: Je kunt je zo wel individueel als met een aantal mensen opgeven. Mocht je zelf geen onderdeel van een team zijn dan wordt je door MUG in een teamgeplaatst.

Kosten: 10 euro (inclusief frisbee) of 5 euro (exclusief frisbee)

Wat nodig:

  • 1 licht en 1 donker shirt
  • 1 sportbroek
  • 1 paar sportschoenen (liefst als je dat hebt kunstgrasschoenen)
  • 1 fles/bidon met water

Aanmelden

Heb je interesse om mee te doen meld je dan nu aan!

Inschrijfformulier voor City League