Competitie teams

Commissies

MUG heeft twee competitieteams. Het eerste team is gestart in de derde divisie en het tweede team in de achtste divisie. Een team bestaat uit ongeveer 12 spelers, waarvan er elk punt 7 tegelijk op het veld staan. In beide teams spelen we met dames en heren gemengd.
MUG heeft verschillende commissies. De trainingscommissie verzorgt de trainingen. De gezelligheidscommissie organiseert een keer per maand een leuke activiteit. De Discdate commissie organiseert het MUG strandtoernooi in september. De City League commissie organiseert elk jaar een introductietoernooi voor mensen die niet bekend zijn met de sport en een keer willen ervaren hoe ultimate frisbee werkt. Ten slotte onderhoudt de webcommissie deze website.

Bestuur

Sjef Bolten

Voorzitter

In zijn dagelijkse leven maakt en repareert Sjef violen in allerlei verschillende soorten en maten, onder de artiestennaam Maarten Bolten. ’s Avonds ruilt hij de viool in voor een schijf en weet hij als leftie iedereen steeds weer te verrassen met zijn onnavolgbare lange worpen naar de eindzone. Sinds september 2016 bekleedt Sjef de rol als voorzitter.

Jeroen Dokter

Penningmeester

Jeroen is gek van getallen en is daarom door de leden van MUG als een zeer geschikte kandidaat bevonden voor het penningmeesterschap. Ook zijn bestuurlijke kwaliteiten zet hij vaak in en dat heeft MUG al menig succes opgeleverd. In het veld bestaat voor Jeroen standje “uit” niet, het gas gaat erop van begin tot eind. En na afloop wordt er geproost onder het genot van een lekker biertje. Jeroen is sinds oktober 2017 de penningmeester van MUG.

Leanne Niesthoven

Secretaris

Leanne is het zonnetje in huis bij MUG, altijd aanwezig bij de trainingen, naborrel, gezellige avonden en tijdens de vergaderingen. Haar kwaliteiten op het gebied van punctualiteit, nauwkeurigheid en correctheid komen goed van pas bij haar functie als secretaris en zowel op als naast het veld is ze vaak de “missing link” in het geheel. Leanne is sinds oktober 2017 actief in het bestuur van MUG.

Albert Althuis

Commissaris PR & communicatie

Het bestuur heeft zich voorgenomen om verder door te groeien en te professionaliseren. Daarom is er sinds oktober 2017 een extra bestuurslid aan het corps toegevoegd: commissaris PR & communicatie. Albert mag zijn creativiteit laten gaan om MUG levendig te houden in haar communicatie zowel naar leden toe als online (overigens in nauwe samenwerking met de webcie).